Is-OK Startpagina

Is-OK Startpagina

Wat is een Startpagina?

Een startpagina kan gezien worden als een website, waarop voornamelijk links in worden opgenomen die naar, aan het onderwerp van de pagina, verwante websites verwijzen. De startpagina is dan ook gericht op een specifiek onderwerp, zoals katten, wintersport of geld lenen.

Een startpagina is een volledig netwerk van verschillende subpagina's, die elk door een beheerder worden onderhouden. Elke beheerder heeft dan ook een ander onderwerp of in elk geval een andere naam voor het subdomein.

Gratis Is-OK Startpagina maken

Wil jij een gratis Is-OK Startpagina maken? Dan heb je de mogelijkheid om zelf je favoriete onderwerp te kiezen en je aan te melden voor een gratis subdomein. Een startpagina maken is mogelijk zonder dat je over enige vorm van html kennis beschikt. Je kunt een startpagina ook winstgevend maken.

Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om advertenties in de vorm van een banner te plaatsen. Ook het plaatsen van affilliate links is een optie om geld te verdienen.
Indien bezoekers dan via jouw affilliate link een product aanschaffen, een vakantie boeken of een dienst afnemen, kun jij daar geld mee verdienen.
Een startpagina met als doel geld te verdienen is natuurlijk geweldig, maar het kan ook een leuke bijkomstigheid zijn als je eigen startpagina vooral een hobby is.

Wat is nodig voor een startpagina?

Om een goede pagina te maken raden we je aan als eerste de Is-OK Startpagina voorwaarden te lezen en hieraan te voldoen.

- Is-OK startpagina is gratis
- Geen kennis vereist van websites
- Een RSS Feed toevoegen
- Gemakkelijk meerdere links toevoegen
- Je kunt plaatjes en filmpjes plaatsen
- Verschillende kleurcombinaties per pagina
- Er zijn widgets te gebruiken
- Eigen banners voor reclame
- Klik statistieken worden bijgehouden
- Elk onderwerp dat vrij is mag je aanmelden (zie voorwaarden)
- Je mag geld verdienen
- Verder is het leuk en je kunt er echt wat moois van maken.

PhioPro

Link toevoegen